bruneaustraat 42 | 1755 gooik | gsm 0494 81 30 62 | simon.deboeck@gooik.be | www.simondeboeck.be

JH Guuk blaast 10 kaarsjes uit!

10 jaar JH Guuk

Toen ikzelf nog een jaar of 16 was, moesten we het als jongelingen stellen met de klassieke cafés in het dorp. Dat had ook zijn charme, maar je voelde toch de nood aan een plek die we meer naar onze hand konden zetten: met onze muziek, een jonge inrichting en een lossere sfeer. Vanuit de jeugdraad groeide het idee al een tijdje, tot collega schepen Gunther vanuit het beleid de kans kreeg om in 2005 de stap te zetten.

Sterk bestuur

Sinds de oprichting heeft het jeugdhuis al heel wat watertjes doorzwommen. De bestuursleden volgenden mekaar door de generatiewissels, in sneltempo op. Maar telkens stond er een team dat handen uit de mouwen stak om er een superplek van te maken. De intussen befaamde schuur achter café De Vrede kreeg gedurende de jaren een geweldige facelift, met een mooie ronde bar, geluidsinstallatie, knusse zetels en een ingericht podium. Zelfs een buitenterras werd een trekpleister op zomerse avonden.


















Het jeugdhuis trekt vrijwel bij elke openingsavond, meestal op vrijdag, een 40-tal bezoekers. Bij fuiven en feestjes worden dat makkelijk enkele honderden stamgasten.

De toekomst

De gemeente steunt de werking jaarlijks met een bedrag van om en bij de 15.000 euro. Dat is voornamelijk huur van de locatie, investering in de infrastructuur en een werkingssubsidie. Zolang het jonge bestuur daar blijft een fantastisch project van maken, blijft de gemeente dit met veel plezier ondersteunen.

Vrijdag zorgt de gemeente voor een reuze-verjaardagstaart voor de alle aanwezigen!


Vrijdag 27/11 vanaf 20u viert Jeugdhuis Guuk haar 10e verjaardag met ...

Light it up!

meer info op de facebookpagina https://www.facebook.com/events/1004597599584150/



























☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ 10 jaar JH Guuk ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Jawel, jullie lezen het goed. Het Jeugdhuis van Gooik, beter bekend als Jeugdhuis Guuk, mag dit jaar 10 kaarsjes uitblazen. HIEP HIEP HOERA!! En om dit te vieren nodigen wij alle (oud-) kernleden, (oud-) bestuursleden, vrienden, vaste klanten, minder vaste klanten, geïnteresseerden, ... uit om deze avond er eentje te maken om niet snel te vergeten! :) En daarvoor hebben we ons eens van onze slimste kant laten zien, want jawel, het 10de element in het periodieke systeem is Neon! So we are going to Light It Up met Neon! :D 

INKOM
€ 2: verkleed of ledenkaart/ € 3: niet verkleed

DJ's
ABeast, Surrender2Bass & Mike Summer

DRANK
Heerlijke cocktails, en niet te ontbreken: CAVA! :D

12u = GRATIS VAT !!

Wat moet u doen? ZEKER AANWEZIG ZIJN!
Aangezien wij blacklights zullen voorzien, kan u uzelf in de
spotlights zetten door witte en/of fluo kledij te dragen! Hoe
zotter, hoe beter!

Laat ons dus samen een glas heffen op de verjaardag van het JH!

Tot dan!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten